linkovi art

Tweeter

Follow stafelaj on Twitter

stop GMO

Baner

oglasi

Imamo 32 gostiju na mreži

Search

Art blog
PDF Štampa El. pošta

Svi umetnici 

Svi su umetnici je deviza kojom kreatori novog umetničkog poretka nastoje  da oblikuju vašu svest i odnos prema umetnosti. Otuda ne iznenađuje ovakva vest , da dete od par godina slika kao Pikaso ili je porede sa Polokom. Ovde su apsolutno u pravu, s obziriom na to da je Polok svoja najbolja "dela" stvorio ili u psihijatrijskoj bolnici ili kao prepisanu terapiju od strane prepametnih sledbenika Sigmunda Frojda. Valjda sa detetom nije takav slučaj, ali sa ovima okolo sigurno jeste. Ovo sa slikarstvom nema blage veze, ali pokušajte zamislite dete koje ne vade iz farbe od rođenja. Ako je i za po 25000 dolara , mnogo je. Pre će biti da ovo bljuvanje po platnu rade odrasle osobe, a dete koriste kao taoca.

Ljudska beda je bez granica. 

 

 

http://artoglasi.com/tisina-maleni-pikaso-stvara/

http://www.aelitaandreart.com/aelitaandre/Home.html

 

 
PDF Štampa El. pošta
ponedjeljak, 05 septembar 2011 19:22

 Poruka koja putuje 450 godina i nikako ne stiže do nas

Onaj koji tako gospodari vama ima samo dva oka, dve ruke, jedno telo i ništa drugo što ne bi imao i poslednji stanovnik velikog i beskrajnog mnoštva naših gradova. Ono što mu pretiče su sredstva koja mu vi pružate da bi vas uništio.

Opširnije...
 

 Slikarstvo i štampa

Slikarstvo je danas napadnuto i spolja i iznutra. Još pre više decenija u modu je ušla tzv. serigrafija ili sito štampa.

Opširnije...
 

sova

 GRBOMANIJA (ŽALOSNA SOVA VS FARAONI)  0faraoni

Opširnije...
 


Girl On Girl 7 Frivolous Dressorder The Stair Pakistani Gf First Threesome Queensnake Bondage Holly Shock Spitting Up Cum Bohsia Singapore Melayu Girl Enjoy Big Dicks