Virtualna galerija

Virtualna galerija
galerija Mural

Nešić gitara

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Dragan Nešić, koncertna gitara DN-CL-P-R,Dilermando Reis - Eterna saudade

Tweeter

Follow stafelaj on Twitter

stop GMO

Baner

oglasi

Imamo 117 gostiju na mreži

Search

Korisno-za slikare i ljubitelje slikarstva

Ovde će se naći veći broj korisnih informacija, saveta, spiska literature, linkova i slično, koji vam mogu biti od koristi. Za početak nešto od literature koja je neophodna svakom ko ozbiljnije misli da se upusti u avanturu zvanu slikarstvo. Postoji velika količina informacija na internetu, u vezi sa slikarstvom, potrebno je malo strpljenja i volje da se to pronađe. Tako na sajtu issuu.com možete pronaći veći broj knjiga vezanih za ovu temu, kao i obilje kataloga sa izložbi, likovnih prikaza i slično. Pretražite sa fine art, paint. Da se ovo pročita potrebno je nekoliko meseci, a da se nešto ozbiljno i radi nekoliko godina.

Ako je neko stvarno ljubitelj slikarstva, potrudiće se da pregleda ovakve sadržaje kako bi sagledao svu ozbiljnost ovog zanata, i sam izgradi stavove šta je dobro, šta ne , šta je falcifikat, kopija ili lažno slikarstvo. U tome možete da očekujete posebnu pomoć i savete. Pogledati i strane sa kritikom koje treba da rasvetle mnogo mračnih strana u aktelnom slikarstvu .

 


 

Girl On Girl 7 Frivolous Dressorder The Stair Pakistani Gf First Threesome Queensnake Bondage Holly Shock Spitting Up Cum Bohsia Singapore Melayu Girl Enjoy Big Dicks